Våra tjänster

Drift av värmeverk / närvärmeverk

DTV utför allt förekommande avhjälpande och förebyggande underhåll på små till medelstora värmeverk/närvärmeverk främst i västra Sverige, men vi har resande tekniker också. Vi kan ta ansvar för er anläggning med allt från budget och investeringsbudget till rondering av anläggningen. Vi anpassar våra tjänster efter era önskemål, beroende på hur stor del ni själva vill vara delaktiga i.

Beredskap

Vi erbjuder beredskap dygnet runt alla dagar om året inklusive rondering, från söder om Göteborg, till norra Dalsland, för att alltid kunna avhjälpa eventuella problem mer er anläggning.

Service av fastbränslepannor och produktionsutrustning

Vi utför revisionsarbeten och service på de flesta fastbränslepannor, och brännarlösningar på små och medelstora pannor, med allt från enklare sotningar till kompletta revisionsjobb. Vi har utbildad personal och utför service på alla pannor hos Clean Burn/Herz. Vi hjälper er att planera budget för kommande års revisionsstopp, och tar gärna fram förslag på förbättringar av Er anläggning. Kontakta oss gärna om ni har en panna ni behöver hjälp med. Vi utför även servicearbeten på gas och oljepannor samt underhållsarbeten på ångsystem.

Installation av fastbränslepannor / varmvattenpannor / ångpannor

DTV projekterar och installerar nya pannor, både i befintliga panncentraler och i transportabla containerlösning. Vi har goda kontakter inom branschen och kan erbjuda er en anpassad anläggning för ert behov.

Vi hjälper er med allt från val av utrustning, budget till en nyckelfärdig panncentral.

AFS 2017:3

Alla våra drifttekniker och driftingenjörer är certifierade pannskötare enligt AFS 2017:3 och vi hjälper er gärna att implementera rutiner och nödvändig dokumentation för att uppfylla de nya lagkraven för just er pannanläggning.

Projektledare / montageledare

Vi har erfarna projektledare och montageledare, som hjälper er med allt från mindre servicejobb, revisionsstopp, montageledare under ombyggnationer, till projektledning av större panninstallationer.

Byggvärme / Tillfälliga panncentraler

Vi har tillgång till ett antal mindre transportabla panncentraler om ni söker tillfällig byggvärme, eller för att täcka upp vid ett större haveri på er produktionsanläggning. Det finns både fastbränslepannor, oljepannor och elpannor i varierande storlek. Hör av er vad ni söker, så försöker via hjälpa er med passande anläggning

Biogas / Gasolanläggningar

Vi renoverar gasolbrännare, regulatorer och mätutrustning på gasolanläggningar, och kan även ställa av utrustning för besiktningar av exempelvis gasoltankar eller besiktning av förångare. Vi har även lång erfarenhet av drift av biogasanläggningar, både uppgradering och tankstationer.